Pur Logo pur

5 összetevős pirítós zöld istennő öntettel és tonhalkrémmel

Összetevők
Adag: 2 fő

  • 6 evőkanál zöld istennő öntet 
  • 180 g konzerv tonhal 
  • 4 szelet kovászos kenyér 
  • 1 szár angolzeller 
  • 1 salottahagyma 
  • bors 
  • vaj a sütéshez

Edények: tál, gumispatula, vágódeszka, kés, serpenyő

Vágjuk vékony szeletekre a zellert, és helyezzük egy tálba. Szeleteljük fel vékonyan a salottahagymát, és adjuk a tálhoz. Csepegtessük le a tonhalat és csipkedjük egy tálba. Adjuk hozzá a zöld istennő öntetet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük össze.

Melegítsünk fel közepes lángon egy serpenyőt. Tegyünk bele vajat. Helyezzük bele az egyik szelet kenyeret, és hagyjuk pirulni nagyjából 2 percig. Kenjünk rá némi tonhalkrémet. Tegyük a tetejére a másik szelet kenyeret, adjunk még vajat a serpenyőhöz, majd fordítsuk meg. Pirítsuk aranybarnára. Húzzuk le a tűzről és fogyasszuk azonnal!

Aggasztja a sok mosogatnivaló? Ne fájjon a feje!

Miután átélte az #Enjoytogether élményt, nem kell a mosatlan edények miatt aggódnia. 

A Somat segítségével még a legmakacsabb szennyeződéseket, például a zsírt és az odakozmált ételt is eltávolíthatja, így edényei ismét egy varázsütésre tiszták lesznek.